ChatBox

Tuesday, November 24, 2009

Tugasan Minggu Keenam (Video)Tugasan Minggu Keenam
Minggu keenam, tema Malam Bollywood telah dipilih untuk menjadi asas kepada koreografi kesemua pasangan selebriti malam ini. Kesemua pasangan telah menerima lagu tugasan masing-masing di dalam Detik Sehati Berdansa yang disiarkan di Astro Ria (saluran 104) sebentar tadi.

Berikut adalah senarai lagu tugasan masing-masing:

Isma - Jai Ho (Film – Slumdog Millionnaire)
Sazzy - Twist (Film-Love Aaj Kal)
Sein - Aaja Nachle (Film – Aaja Nachle)
Didie - Ladki Baadi Anjani Hai (Film – Kuch Kuch Ho Ta Hai)
Dira - Bole Chudiyan - (Film – Kabhi Kushi Kabhi Gham)

Bertemakan Malam Bollywood Malam Sehati Berdansa minggu ini dijangka bakal berlangsung dengan begitu meriah. Seperti musim-musim terdahulu, elemen-elemen kreatif di dalam koreografi masing-masing sememangnya dinanti-nantikan.

Mampukah mereka menyahut cabaran ini? Untuk mengikuti perkembangan mereka saksikan Detik Sehati Berdansa jam 9.00 malam Isnin hinga Khamis hanya di Astro Ria (saluran 104). Juga jangan lepaskan peluang untuk bersembang dengan pasangan yang tersingkir di minggu kelima, Oshin dan Firdaus esok jam 8.00 malam di Astro@15 dan 9.00 malam di Butang R (Astro Ria).

Oshin adalah peserta yang telah tersingkir akibat daripada kecuaian dan kealpaan anda untuk mengundi mereka. Bantulah pasangan selebriti kegemaran anda di samping membantu mereka mengumpul dana bagi badan-badan kebajikan yang mereka wakili kerana andalah yang menentukan nasib mereka. Jangan berlengah lagi. Undilah pasangan selebriti anda sekarang juga dan bantulah mereka yang memerlukan.


Credits to emeraldL2009

Masih ingin menyaksikan gerak tari Dira & Ash di minggu-minggu yg seterusnya? Teruskan mengundi Dira & Ash utk membantu Persatuan Thalassemia Malaysia. Untuk mengundi:

Melalui SMS:
Taip DANSA DIRA Atau DANSA 3/5/10 DIRA Untuk (3/5/10 Undian)
Ke 32999
(Contoh: DANSA10 DIRA Ke 32999)

Melalui Talian Tetap:
Dail 13721/ 13723/ 13725/ 13730
Untuk 1/ 3 /5 /10 Undian & Tekan 3

Melalui Alat Kawalan Jauh Astro:
Tekan Butang R Di Astro Ria, Pilih DIRA

No comments:

Post a Comment