ChatBox

Friday, November 6, 2009

Detik Sehati Berdansa 3 W3 D5Kejutan buat Sazzy dan Nazril
Seperti biasa hari ini kesemua pasangan selebriti sibuk dengan latihan masing-masing untuk memberikan persembahan yang terbaik untuk Malam Sehati Berdansa. Bertemakan Tribute to Sudirman dengan konsep Satu Malaysia, usaha harus digandakan bagi memenuhi tuntutan tema minggu ini. Tidak dinafikan kesemua peserta merasakan tekanannya. Semuanya dapat ditonton di dalam Di Sebalik Sehati Berdansa malam ini.

Berbeza dengan pasangan selebriti yang lain, hari ini pasangan Sazzy dan Nazril telah menerima kejutan daripada ahli keluarga dan juga rakan-rakan mereka dengan parti mengejut sempena ulangtahun perkahwinan mereka yang ketiga. Selain mengembirakan sudah semestinya ia dapat membantu mengurangkan tekanan yang dihadapi oleh mereka demi memastikan persembahan yang terbaik dapat diberikan Sabtu ini.

Walaubagaimanapun tekanan tetap diirasakan oleh pasangan-pasangan selebriti yang lain. Ada sedikit pertengkaran yang melanda pasangan Dira dan Ash akibat daripada tekanan yang dihadapi. Dira dan Ash sangat tertekan apabila orang ramai mempertikaikan tentang peratusan undian yang berjaya diperolehi oleh mereka. Ini sedikit sebanyak menganggu tumpuan mereka ketika sesi latihan berjalan.

Selain peserta, koreografer juga merasai tekanan yang dihadapi. Ini kerana koreografer juga merupakan peserta di dalam pertandingan ini. Koreografer Oshin, Lily dikatakan terlalu tertekan kerana Oshin dan Firdaus gagal menguasai peralatan yang perlu digunakan di dalam tarian mereka sehingga menyebabkan Lily menitiskan air matanya.

Untuk mengetahui cerita di sebaliknya, jangan lupa saksikan Detik Sehati Berdansa jam 9.00 malam ini hanya di Astro Ria (saluran 104). Layari laman WAP PORTAL Sehati Berdansa untuk mendapatkan maklumat tentang selebriti kesayangan anda juga muat turun terkini dan jangan lupa teruskan mengundi pasangan selebriti pilihan anda. Credits to astro
Teruskan mengundi Dira & Ash utk membantu Persatuan Thalassemia Malaysia. Untuk Mengundi :

Melalui SMS:
Taip DANSA DIRA Atau DANSA 3/5/10 DIRA Untuk (3/5/10 Undian)
Ke 32999
(Contoh: DANSA10 DIRA Ke 32999)

Melalui Talian Tetap:
Dail 13721/ 13723/ 13725/ 13730
Untuk 1/ 3 /5 /10 Undian & Tekan 3

Melalui Alat Kawalan Jauh Astro:

Tekan Butang R Di Astro Ria, Pilih DIRA

No comments:

Post a Comment