ChatBox

Wednesday, November 18, 2009

Detik Sehati Berdansa 3 W5 D2 (Video)Cabaran Utama Ezrey
Seperti sebelum ini, bermulanya sesi latihan Sehati Berdansa malam bermulanya juga segala cerita dan juga cabaran yang perlu diatasi oleh semua pasangan selebriti demi memberikan yang terbaik untuk Malam Sehati Berdansa Sabtu ini. Segalanya dapat ditonton di dalam Detik Sehati Berdansa yang di siarkan di Astro Ria (saluran 104) jam 9.00 malam ini.

Dengan tema irama Latin minggu yang kelima, pastinya memberikan kejutan dan juga kelainan dari segi kelincahan tarian yang cukup mengagumkan.Dalam pada masa yang sama, tarian latin ini memberikan cabaran yang paling besar buat koreografer kepada pasangan Dira dan juga Ash iaitu Ez. Minggu ini mereka mendapat lagu tugasan berentak salsa. Ez membuat pengakuan bahawa dia tidak begitu mahir dengan tarian salsa sekaligus menyebabkan tugasnya sebagai koreografer sedikit terhalang.

Begitu juga dengan pasangan Oshin dan Firdaus, khabarnya Firdaus mengalami tekanan disebabkan koreografi yang diberi agak sukar untuk dilakukan. Tempiasnya juga terkena pada pasangan Sazzy dan juga Nazril,yang sebelum ini adalah antara pasangan yang mendapat pujian hebat setiap minggu. Masalah ini timbul apabila Nazril tidak dapat mengikuti langkah tarian yang diajar oleh koreografernya iaitu Papa J, ini membuatkan Nazril agak tertekan.

Saingan yang semakin sengit, cabaran yang kian sukar, debaran juga kian terasa, namun mampukah mereka mengatasi masalah yang dihadapi? Apa pula cerita dengan pasangan selebriti yang lain? Untuk mengikuti perkembangan mereka, saksikan Detik Sehati Berdansa jam 9.00 malam Isnin hingga Khamis hanya di Astro Ria (Saluran 104). Juga jangan lepaskan peluang untuk bersembang bersama pasangan yang tersingkir di minggu keempat, Mirna dan Noorah malam ini jam 8.00 malam di Astro @15 dan jam 9.00 malam di Butang R (Astro Ria).

Selain itu nasib pasangan selebriti menjadi fokus utama. Teruskan mengundi pasangan selebriti anda dan bantulah mereka memberi sumbangan kepada badan-badan amal yang diwakili. Undian anda amatlah diperlukan untuk memastikan mereka kekal beraksi di minggu-minggu seterusnya. Teruskan mengundi disamping menghulurkan bantuan kepada mereka yang memerlukan.DANSA TERKINI
1SEIN20%
2DIDIE19%
3ISMA18%
4SAZZY17%
5DIRA13%
6OSHIN13%
Credits to Astro
Credits to emeraldL2009

Masih ingin menyaksikan gerak tari Dira & Ash di minggu-minggu yg seterusnya? Teruskan mengundi Dira & Ash utk membantu Persatuan Thalassemia Malaysia. Untuk mengundi:

Melalui SMS:
Taip DANSA DIRA Atau DANSA 3/5/10 DIRA Untuk (3/5/10 Undian)
Ke 32999
(Contoh: DANSA10 DIRA Ke 32999)

Melalui Talian Tetap:
Dail 13721/ 13723/ 13725/ 13730
Untuk 1/ 3 /5 /10 Undian & Tekan 3

Melalui Alat Kawalan Jauh Astro:
Tekan Butang R Di Astro Ria, Pilih DIRA


No comments:

Post a Comment